Akció!

Trianon országok és területek kombó puzzle térkép

9 900 Ft

A Trianon országok és területek kombó (2 az egyben) puzzle térkép minden módszerhez alkalmazható szemléltető játék iskoláknak, tanároknak, és a gyerekükkel együtt tanuló szülőknek.

A4-es méretű térkép: 29×20 cm, mely egyetlen alapon két különböző térképet tartalmaz.

Készleten

Cikkszám: pteHUtria Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Egy eszköz, ami könnyűvé teszi a történelmi térképek megtanulását!

A Trianon országok és területek kombó (2 az egyben) puzzle térkép minden módszerhez alkalmazható szemléltető játék iskoláknak, tanároknak, és a gyerekükkel együtt tanuló szülőknek.

A térképre szükség van!

A térkép olvasása, használata manapság háttérbe szorult az elektromos térképek és a GPS elterjedésével. Azt gondolnánk, hogy mivel ezek egyre fontosabb szerepet játszanak az életünkben, térképolvasásra már nem is lesz szükségünk. Ezzel viszont nagyban megnő a kiszolgáltatottságunk a gépeket illetően. A térképek használata nélkül lecsökken a tájékozódási képességünk, amit adott esetben semmi sem pótol, és ez nagy problémát okozhat.

Biztos látott már olyan személyt, aki nem tudott tájékozódni, még térképpel a kezében sem. Ő aztán el volt veszve, hogy merre induljon, vagy hogy mikor ér célba.

A biztos alapokra épülő térképolvasás ezért továbbra is létfontosságú azok számára, akik a mai világban közlekedni szeretnének.

Vannak, akiknek ez könnyen megy, és vannak, akikre ráfér egy kis gyakorlás a megfelelő eszközzel.

TÖRTÉNELMÜNK FONTOS PILLANATA

A történelem tanulása térképek nélkül szinte lehetetlen. Nem véletlen a történelmi atlasz használata. Azonban könnyű átfutni rajta anélkül, hogy igazán ránéznénk a részleteire. Emiatt sokunk nem igazán tudja, mi hol történt és az hogyan hat ki a jelen életünkre.

A Trianon országok és területek puzzle térkép nagyban felgyorsítja és megkönnyíti történelmünk egyik nehéz pillanatának megértését, a magyarság akkori és mostani helyzetét.

NEHÉZ A VAKTÉRKÉPET MEGTANULNI

Talán a legnehezebb része a térképtanulásnak a vaktérkép használata.

Megjegyezni, hogy mi és hol helyezkedik el, felismerni az előttünk lévő helyszínt, formát nem mindenkinek könnyű kihívás.

JÁTSZVA TANULNI, TANULVA JÁTSZANI

Ebben a helyzetben nyújt játékos segítséget minden korosztály számára a PuzzleTérkép. Számos feladat végezhető el vele mind a gyakorlás, mind pedig az ellenőrzés során.

A tanulók önállóan is fejleszthetik tudásukat, de a családokban is örömteli közös foglalkozás lehet a szülőkkel együtt a tanulás ezen formája.

TARTÓS KIVITEL

Mivel fából készül, akár évtizedeken keresztül szolgálni tudja egy iskola tanulóinak, vagy családoknak az életét.

További információk

Méretek 29 × 20 × 2 cm
Anyag

Anyagvastagság

,

Dimenzió

Forma

Kialakítás

Összetettség

,

Szín

Rajzolat

Érdekelhetnek még…