Síkidomok fa puzzle

7 390 Ft

Készleten

Cikkszám: pfaHUsiki Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Egy eszköz, ami könnyűvé teszi a matematika megtanulását!

A Síkidomok fa puzzle minden módszerhez alkalmazható szemléltető játék iskoláknak, tanároknak, és a gyerekükkel együtt tanuló szülőknek.

A matematikára szükség van!

A matemetikai idomok, ábrák felismerése és használata nem csak a matematika tárgyához tartozik, hanem a mindennapi élet része. Sok ábrát azonnal felismerünk, hisz annyira alapvetőek. Azonban vannak kissé speciálisabb, vagy bonyolltabb formák is, amik már tényleg ritkán kerül elénk, és még akkor sem feltétlenül kell használnunk. Így gondolhatnánk, hogy nem kell tudni őket.

NEHÉZ A MATEMATIKÁT MEGTANULNI

Sajnos vagy nem sajnos, az iskolában tanítják az alapvető síkidomokat, amik megtanulásához ez a termék kiváló eszköz. Ezzel a tanulók gyorsan és játszva tanulnak, és nem kell szenvedni a memorizálással.

Biztos látott már olyan tanuló, aki utálta a matekórát, mert nem értette. Őt aztán nehezen lehetett rávenni, hogy csinálja meg a matekleckéjét!

Azon tanulók számára, akik a mai világban könnyebben akarnak tanulni, a begyakorolt matematikai ábrák nagy segítséget nyújtanak.

Vannak, akiknek ez könnyen megy, és vannak, akikre ráfér egy kis gyakorlás a megfelelő eszközzel.

JÁTSZVA TANULNI, TANULVA JÁTSZANI

Megjegyezni, hogy melyik ábrának melyik szöge mekkora, melyik oldala milyen hosszú, hány szöge van vagy szimmetrikus-e nem mindenkinek könnyű kihívás.

Ebben a helyzetben nyújt játékos segítséget minden korosztály számára a fa puzzle. Számos feladat végezhető el vele mind a gyakorlás, mind pedig az ellenőrzés során.

A tanulók önállóan is fejleszthetik tudásukat, de a családokban is örömteli közös foglalkozás lehet a szülőkkel együtt a tanulás ezen formája.

TARTÓS KIVITEL

Mivel fából készül, akár évtizedeken keresztül szolgálni tudja egy iskola tanulóinak, vagy családoknak az életét.

További információk

Anyag

Anyagvastagság

,

Dimenzió

Forma

Kialakítás

Összetettség

,

Szín

Rajzolat