Naprendszer puzzle térkép

7 390 Ft

A Naprendszer puzzle térkép minden módszerhez alkalmazható szemléltető játék iskoláknak, tanároknak, és a gyerekükkel együtt tanuló szülőknek.

A4-es méretű térkép: 29×20 cm.

Készleten

Cikkszám: pteHUnapr Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Egy eszköz, ami könnyűvé teszi a térképek megtanulását!

A Naprendszer puzzle térkép minden módszerhez alkalmazható szemléltető játék iskoláknak, tanároknak, és a gyerekükkel együtt tanuló szülőknek.

A térképre szükség van!

A térkép olvasása, használata manapság háttérbe szorult az elektromos térképek és a GPS elterjedésével. Azt gondolnánk, hogy mivel ezek egyre fontosabb szerepet játszanak az életünkben, térképolvasásra már nem is lesz szükségünk. Ezzel viszont nagyban megnő a kiszolgáltatottságunk a gépeket illetően. A térképek használata nélkül lecsökken a tájékozódási képességünk, amit adott esetben semmi sem pótol, és ez nagy problémát okozhat.

Biztos látott már olyan személyt, aki nem tudott tájékozódni, még térképpel a kezében sem. Ő aztán el volt veszve, hogy merre induljon, vagy hogy mikor ér célba.

A biztos alapokra épülő térképolvasás ezért továbbra is létfontosságú azok számára, akik a mai világban közlekedni szeretnének.

Vannak, akiknek ez könnyen megy, és vannak, akikre ráfér egy kis gyakorlás a megfelelő eszközzel.

NEHÉZ A VAKTÉRKÉPET MEGTANULNI

Talán a legnehezebb része a térképtanulásnak a vaktérkép használata.

Megjegyezni, hogy mi és hol helyezkedik el, felismerni az előttünk lévő helyszínt, formát nem mindenkinek könnyű kihívás.

JÁTSZVA TANULNI, TANULVA JÁTSZANI

Ebben a helyzetben nyújt játékos segítséget minden korosztály számára a PuzzleTérkép. Számos feladat végezhető el vele mind a gyakorlás, mind pedig az ellenőrzés során.

A tanulók önállóan is fejleszthetik tudásukat, de a családokban is örömteli közös foglalkozás lehet a szülőkkel együtt a tanulás ezen formája.

TARTÓS KIVITEL

Mivel fából készül, akár évtizedeken keresztül szolgálni tudja egy iskola tanulóinak, vagy családoknak az életét.

További információk

Méretek 29 × 20 × 1 cm
Anyag

Anyagvastagság

,

Dimenzió

Forma

Kialakítás

Összetettség

,

Szín

Rajzolat

Érdekelhetnek még…