Családi ünnepek tábla

5 500 Ft9 900 Ft

A Családi ünnepek tábla kimondottan a családok számára készített termék, amin a család neves eseményei vannak fetüntetve, mint a születésnapok, névnapok, évfordulók.

Cikkszám: egy2T0004 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

A Családi ünnepek tábla kimondottan a családok számára készített termék, amin a család neves eseményei vannak fetüntetve, mint a születésnapok, névnapok, évfordulók.

Sokunknak nagy fejtörést okoz, hogy hogyan tartsuk észben a neves eseményeket, úgymint születésnap, névnap, évforduló. Számtalan példa van arra, amikor e kis feledékenység miatt a családi béke látta a kárát.

Nem jól veszi ki magát a kedvesünk utólagos felköszöntése, édesanyánk névnapjának elfelejtése, illetve az ismerkedési évfordulóra való késői felkészülés.

Fel lehet írni a noteszbe, lehet naponta nézni az online névnapokat, de a ez a Családi ünnepek tábla egy jól látható helyre kitéve nagymértékben megkönnyíti az eseményre időben történő felkészülést. Öröknaptárnak is mondható, hisz nagy változások nem történnek az évek alatt sem születési évforduló, sem névnap tekintetében, ezért tartós segítséget nyújt.

Emellett esztétikai megjelenése miatt a lakás díszévé is válhat, így mindenki megtalálhatja a megfelelő helyet a számára, ahol nem csak díszít, de szem előtt is van.

A tábla azonban rugalmas. A szallagokkal felfűzött névtáblák mozgathatók és bővíthetők. Így az új eseményeket illetve személyi változásokat is könnyen lehet kezelni.

A család tagjainak száma és az események mennyisége határozza meg, mennyi névtábla kerül a családi tábla alá, melyek a neveket és a dátumokat tartalmazzák.

A készlet 32 névtáblát tartalmaz. Igény szerint gravírozott vagy üres formában.

A gravírozott névtáblák bővítésére is van lehetőség. A Születésnap névtábla, a Névnap névtábla és az Évforduló névtábla rendelhető még hozzá.

A kép csak illusztráció.

Magyar zászló Magyar termék.

A tábla és a névtáblák mérete is változtatható. Ekkor már gyedi termékről van szó.

Rendelhető egyedi méretben illetve egyedi igények szerint is.

Kérjen árajánlatot az info[kukac]lafafig[pont]hu e-mail címen.

További információk

Méret

Rajzolat

,

Kialakítás

Forma

Anyagvastagság

Összetettség

Anyag

Dimenzió

Kontúrrajz

Szín

Érdekelhetnek még…